Kaymakam Dundar, sanayi esnafıyla bir araya geldi

Kaymakam Dundar, sanayi esnafıyla bir araya geldi
Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, ilçedeki küçük sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi. 

Çaldıran Öğretmenevinde verilen kahvaltıda sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinleyerek yapılması gereken hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulunan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, “Ülkemizde bulunan esnaflarımızla sürekli bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de ilçemizde bulunan küçük sanayi sitesi esnaflarımızla kahvaltıda bir araya geldik, sorun ve önerilerini dinledik. Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) verdiği destekler konusunda esnaflarımıza gerekli bilgileri verdik. Ülkemiz de gelişmiş ülkeler gibi büyük ve küçük esnaflara projeler üzerinde hibeler vererek daha geniş kapsamlı istihdam oranları oluşturmaktadır. İlçemizin ve esnafımızın gelişmesi, büyümesi için projeler hazırlayarak hem gelişmeleri hem de istihdam ortamı oluşturmaları mümkün olur. Bu anlamda bizler her zaman esnaflarımızın yanında yer aldık, yer almaya da devam edeceğiz” dedi.

Çaldıran Sanayi Sitesi esnafı ise, Kaymakam Dundar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kaymakamımız her zaman biz esnafları ziyaret ederek yanımızda yer aldı. Devletimiz tarafından yapılan desteklemeler konusunda bilgilendirildik. Bu bilgiler doğrultusunda gerekli çalışmalarımızı başlatacağız. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.