Kaymakam Dundar, esnafla bir araya geldi

Kaymakam Dundar, esnafla bir araya geldi
Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, esnafla kahvaltıda bir araya geldi. 

Vanyolu Caddesi’ndeki bir kahvehanede esnafla kahvaltıda bir araya gelen Durdar, sorun ve talepleri dinleyerek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakamlık döneminde olduğu gibi belediye başkan vekilliği döneminde de hakla hep iç içe olduğunu ifade eden Dundar, “Ayda bir kaç defa rutin olarak esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyor, iş yerlerinde sohbet etme imkanı bularak öneri ve sorunlarını dinliyorum. Sokaktaki insanların sorunlarını ve önerilerini dinliyorum. Devletimiz bizleri bu halka hizmet etmek adına atamıştır. Halkımıza harcamak üzere belediyemize gelen tüm paraları halkımıza hizmet olarak geri iade ediyoruz ve bunun da hesabını halkımıza veriyoruz. Halkımıza hizmet yapılması adına gelen para, hizmet yapılırsa yeter ve artar bile. Gelen paralarla çok hizmetler yaptık. Birçok kalıcı hizmeti ilçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Biz sadece kendi dediğimizi yapmıyoruz, vatandaşlarımızın arzuladığı, ihtiyaçları olan hizmetleri de kendilerine sunuyoruz. Neye ihtiyaç varsa onu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de esnaflarımızla kahvaltıda bir araya gelerek onların sorun ve önerilerini dinleyerek, hizmet anlamında değerlendireceğiz” dedi.

Çaldıran Belediyesi olarak her kesimden insanlara ulaşarak tek tek sorunlarını dinlediklerini ve önerilerini aldıklarını ifade eden Tekin Dundar, “Onlar için varsa yapmamız gereken hizmetleri kendilerine sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Çünkü burada halkımızla el ele vererek ilçemize hizmet ediyoruz” diye konuştu.
Kaymakam Tekin Dundar ile kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan esnaflar ise, “Kaymakamla bir araya gelmek mutluluk vericidir. Yapılan hizmetler konusunda bizleri tek tek bilgilendirerek, yapılması gerekenler hakkında da bizlerden bilgiler alınması çok güzeldir. İlçemize birçok kalıcı hizmetler yapıldı. Bu kahvaltıda aynı zamanda esnaf arkadaşlarımızla toplu bir araya gelip muhabbet etme ve kaynaşma imkânı da yakaladık. Bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyoruz. ‘Halkın Kaymakamı’ olarak bilinen belediye başkan vekilimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.