Çaldıran’da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Çaldıran’da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Çaldıran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Merkez ve kırsal mahallelerde sezon boyunca aralıksız bir şekilde stabilize ve yol bakım ve onarım çalışması yapan Çaldıran Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına zorlu kış şartlarına aldırmadan devam ediyor.  ‘Bozuk yolu olmayan bir Çaldıran’  sloganı ile çalışmalarına hız veren Çaldıran Belediyesi  özellikle kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalarla  vatandaşın da takdirini topluyor. Çalışmalar kapsamında Merkeze bağlı  Beyazıt mahallesinde devam eden   stabilize yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerini yerinde inceleyen Çaldıran Belediyesi Eşbaşkanı Faruk Demir,  kış aylarının çetin ve zorlu geçtiği ilçede vatandaşların yaşadığı sıkıntıları minimuma indirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini dile getirdi. Sezon boyunca ilçede program dahilinde alt yapı çalışması ve stabiliz yol yapımlarının büyük oranda bitirdiklerini ifade eden Demir, ilçede imkanlar dahilinde halkın taleplerini yerine getirme çalıştıkların belirtti.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri ise Çaldıran Belediye Eşbaşkanı Demir  ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.