Çaldıran’da protokol, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Çaldıran’da protokol, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti
Van’ın Çaldıran Belediye Başkan Yardımcısı Alp Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Türker Cice ve beraberindekiler ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettiler. 

Çaldıran Belediye Başkan Yardımcısı Alp Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, İlçe Emniyet Müdür Vekili Serhat Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Bibbaşı Mehmet Diki, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Çaldıran Korucular Derneği Başkanı Nihat Aladağ, Kurban bayramı dolayısıyla ilçede bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Alp Şevket Aksoy ve beraberindekileri gören şehit ve gazi aileleri, devletin kendilerini yalnız bırakmadığını, iyi ve kötü günlerinde sürekli kendi yanlarında olduğunu söylediler. Aileler, “Allah devletimize milletimize zaval vemesin” dediler.

Çaldıran Belediye Başkan Yardımcısı Alp Şevket Aksoy ise, "Çaldıran Belediye Başkan Vekilini temsilen burada olduğunu ifade ederek, “Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ettik. Devletimiz bayramlarda olduğu gibi diğer zamanlarda da şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Vatanın, bayrağın ve milletin uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gemişteki bayramlarda olduğu gibi Kurban bayramında da şehit ve gazi ailelerimizi tek tek ziyaret ettik. Buda bizleri mutlu etti. Her zaman kapımız şahit ve gazi ailelerimize sonsuza kadar açıktır, açık ta kalacaktır. Elleri devletimizin sıcacık şevket dolu avuçlarındadır" dedi.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay Türker Cice ise, "Çaldıran ilçesinin değişik mahallelerinde bulunan şehit aileleri, gazilerimiz ve ailelerini jandarma ailesi ziyaret etme fırsatını bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkan yardımcımız ve diğer kurum amirlerimizle birlikte şehit ve gazilerimizin ailelerini ziyaret ediyoruz. Ülkemizin birlik beraberliği vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygı ile eğilirken gazilerimize sağlık dolu bir yaşan diliyorum. Jandarma ailesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduk. Farklı mahallelerde bulunan yaklaşık 20 şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettik, sorunlarını mutluluklarını paylaştık. Bu onları mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu ediyor. Her zaman devletimiz olduğu gibi jandarma ailesi olarak her zaman kapımız ailelerimize açıktır" dedi