Çaldıran'da kasten adam öldürme suçundan 2 kişi tutuklandı!

Çaldıran'da kasten adam öldürme suçundan 2 kişi tutuklandı!
Çaldıran İlçesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesinde H.T. isimli şahsın öldürülmesi olayıyla ilgili 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapaılan açıklamada; "06 Ağustos 2016 tarihinde İlimiz Çaldıran İlçesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesinde H.T. isimli şahsın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak; yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde olaya karıştıkları tespit edilen şüpheli şahıslardan A.T. -  M.S.B. - S.T. - B.T.- M.T.  ve Y.T.  isimli şahıslar adli mercilere intikal ettirilmiş, M.T. - Y.T. isimli şahıs  “ Kasten Adam Öldürme”  suçundan tutuklanmış, diğer şüpheli şahıslar ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Olayın birden fazla şahıs / şahıslarca işlenmiş olduğuna kanaat getirilmesi sonucu yapılan çalışmalar sonucu olayla ilgisi olan F.T. –Z.T ve S.T. isimli şahıslar 08 Kasım 2016 günü yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Gözaltına alınan  şahıslar 09 KASIM  günü haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmiş olup, S.T. isimli şahıs Mahkemece serbest, F.T. ve Z.T. isimli şahıslar ise “Kasten Adam Öldürme” suçundan tutuklanmıştır.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir." denildi.