Balıkesir’den Çaldıran’a yardım eli

Balıkesir’den Çaldıran’a yardım eli
Balıkesir Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından Van’ın Çaldıran ilçesindeki öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Balıkesir’de başlatılan kampanyada toplanan yardımlar, Çaldıran ilçesinde bulunan Hafsa Hatun İlköğretim Okulundaki öğrencilere dağıtıldı. Balıkesir’de yardımları toplayıp gönderen Demet Atak, Hafsa Hatun İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan ablasından aldığı yardım çağrısı üzerine harekete geçtiğini söyledi. Balıkesir Üniversitesi, Baltog ve Balıkesir esnafından büyük destek aldığını ifade eden Atak, “Aslında insanların bu tarz yardımlara açık olduğunu, sadece bir yönlendirmeye ihtiyaç duyduklarını da görmüş olduk. Destek aldığımız kişi ve kuruluşlar olan Açı Koleji, Murat Eğitim Kurumları, Kaşif ve Cine Cafe sahibi Erol Akkuş, Sami Alver, Anneler Derneği, Balıkesir esnafı ve BAUN öğretim üyelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

İlçede kış aylarının soğuk ve çetin olması nedeniyle gönderilen yardımların dağıtılması çocuklar arasında sevinçle karşılandı.