SON DAKİKA! Diyarbakır'da Patlama!

SON DAKİKA! Diyarbakır'da Patlama!
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde şiddetli bir patlama sesi duyulması üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Patlama sesi kentin pek çok bölgesinden duyuldu. Patlamadan sonra yoğun duman yükseldi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde Emek Caddesi yakınında saat 10.45'te şiddetli patlama oldu. Bölgeye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Patlama sesi kentin pek çok bölgesinden duyuldu. İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bağlar'daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği patlamada 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Uluslararası haber ajansı Reuters, güvenlik ve sağlık yetkililerine dayandırdığı haberinde Emniyet bölgesinde araç tamir yerinde patlama olduğunu belirtti. Reuters'a konuşan bir güvenlik kaynağı Emniyet'in içinde oksijen tüpleri ya da yakıt tanklarının da patlamış olabileceğini söyledi.

Diyarbakır Bağlar'daki patlamanın nedeni henüz netleşmezken Reuters haber ajansı, güvenlik ve sağlık yetkililerine dayandırdığı haberinde Emniyet bölgesinde araç tamir yerinde patlama olduğunu belirtti.

Emniyet kaynakları patlamada yaralılar olduğunu ve bölgeye ambulansların sevk edildiğini bildirirken, bir görgü tanığı olay bölgesinden dört yaralının ambulansla hastaneye götürüldüğünü aktardı.

PANZER TAMİRİ SIRASINDA PATLAMA YAŞANDI

Diyarbakır' daki patlamanın, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bağlar'daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi.

İşte olay yerinden ilk görüntüler: