Iğdır'da otobüs kazası! Ölü sayısı 8

Iğdır'da otobüs kazası! Ölü sayısı 8
İstanbul'dan Nahcivan'a gitmekte olan otobüsle, Nahcivan'dan Iğdır'a gelmek için yola çıkan otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi hayatını kaybetti.
İstanbul'dan Nahcivan'a gitmekte olan otobüsle, Nahcivan'dan Iğdır'a gelmek için yola çıkan otobüs, sisin etkili olduğu bölgede çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 sürücü de hayatını kaybetti.

ÖLÜ SAYISI 8'E ÇIKTI

Dilucu Sınır Kapısına 20 kilometre kala, TİGEM (Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü) çiftliği yakınındaki kazada, kafa kafaya çarpışan otobüslerin ayrılmasıyla ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. Otobüs sürücüleri Ali Karadağ (44) ve Hüseyin Otan'la (38) birlikte, kaza yerinde TIR şoförü Okay Turan'ın (40) da cesedi bulundu. Nahcivan'da TIR'ını bırakarak Iğdır'a gelmek için otobüse binen Okay Turan'ın kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölen diğer 5 kişini de kimliklerini belirleme çalışması sürüyor. Öte yandan bölünmüş karayolunun, kazanın olduğu bölgede Nahcivan'dan geliş yönünün onarım nedeniyle kapalı olduğunu, bu nedenle tek şeride düşen yolda, zaman zaman kazaların meydana geldiği belirtildi.