Doğu Anadolu bölgesindeki AÖF öğrencileri dikkat!

Doğu Anadolu bölgesindeki AÖF öğrencileri dikkat!
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, ücretsiz yüz yüze dersler bahar döneminin, Doğu Anadolu bölgesinde 13 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.

Konuyla ilgili üniversiteden yapılan açıklamada, Anadolu Üniversitesinin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin bahar döneminin, 28 Mayıs 2017 Pazar günü sona ereceği belirtildi.

Anadolu Üniversitesinin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 96 merkezde sürdürülen yüz yüze derslerin, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslerin işlenmesini sağladığına dikkat çekilen açıklamada, “Öğrencilerimiz, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabileceklerdir. Öğrencilerimiz derslerden faydalanmanın yanı sıra birbirleri ile yüz yüze sorunlarını paylaşabilmekte, dersin öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi anlayabilmekte ve derslerin yapıldığı üniversitenin kütüphane, sosyal etkinlikler, seminer, konferans ve sempozyum gibi imkanlarından da faydalanabilmektedir. Öğrencilerimiz, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 6 Mart 2017 tarihinden itibaren AÖF bürolarından veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan 'Açıköğretim' başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüz yüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler. Tüm Türkiye’de yüz yüze dersler 13 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacak 16 Nisan, 23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri dışında 28 Mayıs 2017 Pazar günü akşamına kadar kesintisiz devam edecektir” denildi.

11 derste yüz yüze öğretim yapılacak

Yüz yüze Öğretim Hizmetleri kapsamında 2016-2017 öğretim yılı bahar döneminde yüz yüze öğretimi yapılacak 11 ders ise şöyle:
“Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Arapça II, Arapça IV.”

Doğu Anadolu bölgesinde derslerin yapılacağı yerler

Doğu Anadolu bölgesinde illere göre derslerin yapılacağı yerler de şu şekilde açıklandı:

“Ağrı; T.C. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi - Sağlık Yüksekokulu, Ardahan; T.C. Ardahan Üniversitesi Kampüsü, BİTLİS; T.C. Bitlis Eren Üniversitesi - Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Bingöl; T.C. Bingöl Üniversitesi Kampüsü, Elazığ; T.C. Fırat Üniversitesi - İİBF, Erzincan; T.C. Erzincan Üniversitesi - Sanat Galerisi Binası, Erzurum; T.C. Atatürk Üniversitesi - İİBF, Hakkari; T.C. Hakkari Üniversitesi - Fakülte Derslikleri, Iğdır; T.C. Iğdır Üniversitesi - Merkezi Derslik Binası, Kars; T.C. Kafkas Üniversitesi - İİBF, Malatya; T.C. İnönü Üniversitesi - İİBF, Muş; T.C. Muş Alparslan Üniversitesi - Sosyal Bilimler MYO, Tunceli; T.C Munzur Üniversitesi - İİBF, Van; T.C. Yüzüncüyıl Üniversitesi - İİBF Giriş Katı.”