Kaymakam Öztürk şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor

Kaymakam Öztürk şehit ailelerine ziyaretleri sürüyor
VAN’ın Başkale İlçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk, PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen güvenlik korucusu Mevlüt Alp'in ailesini ziyaret etti.

 

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk, beraberindeki Garnizon Komutan Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Tekin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Karaman ile birlikte, 1996 yılında Güzeldere mevkiinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Mevlüt Alp'in ailesini ziyaret etti. Şehit Alp'in eşi ile görüşen Öztürk, "Şehit güvenlik korucumuz Mevlüt Alp'in geride kalan aile fertleri ve çocukları bize emanettir. Vatan uğruna canını veren şehitlerimize minnet borçluyuz. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanındadır. Şehitlerimiz canlarını bizler için verdi. Bizler de her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.

Şehidin çocuklarıyla yakından ilgilenen ve oyuncaklar veren Öztürk, şehit aileleri ve gazileri ziyaretlerinin süreceğini söyledi.