Başkan vekili'nden babası ölen genç kıza anlamlı hediye!

Başkan vekili'nden babası ölen genç kıza anlamlı hediye!
VAN'ın Başkale İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, geçen yıl babasını kaybeden ve evlilik hazırlıkları yapan Mayiser Gencer'e çeyiz seti yardımında bulundu.

Başkale'nin Tepebaşı Mahallesi'nde 3 kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan, geçen yıl da geçirdiği bir hastalık nedeniyle babasını kaybeden Mayiser Gencer, evlilik hazırlıkları yaparken, yardım için Kaymakamlığa müracaatta bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan genç kızın isteğini yerine getirdi. Kaymakam Öztürk, evlilik hazırlıkları yapan Gencer'e içerisinde çamaşır makinası, buzdolabı, televizyon ve küçük ev eşlarının da bulunduğu çeyiz seti hediye etti.

Yapılan yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı elemanları tarafından genç kızın evine teslim edildi. Büyük mutluluk yaşayan Gencer, "Allah devletimizi korusun ilçe kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun babam olmadığı için devlet bana babalık yaptı. Her genç kızın hayallidir çeyizini hazırlamak fakat benim ve ailemin maddi durumu kötüydü, istediğim şeyleri alamayınca çok üzüldüm kaymakama gittim derdimi söyledim. O da bana hemen yardım etti. Bu çeyiz setini kullandığım sürece devletime ve kaymakama dua edeceğim ve bu iyiliklerini unutmayacağım" dedi.