Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Samsa'dan denetim

Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Samsa'dan denetim
Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonu ile ilçedeki talebe yurdunu denetledi.

Pansiyonlar hakkında okul idarecilerinden bilgiler alan Samsa, yatakhane, lavabo, yemekhane ve çamaşırhaneyi kontrol etti. Başkale Kurs ve Okul Talebeleri Derneği'nin pansiyonunu da denetleyen Samsa, etüt bölümünde ders çalışan öğrencilerle sohbet etti.

Eğitimde kalitenin artırılması için öğrencilerin barınma alanlarının da önemli olduğunu vurgulayan Samsa, yaşanabilecek tüm olumsuzlukların öğrencilerin psikolojisini etkileyebileceğini kaydetti.



Samsa, "Öğrencilerimizi kaldıkları ortamda rahat ettirirsek, eğitimde istenilen başarıya daha da yaklaşmış oluruz. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan siz öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için tüm imkanlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunma çabası içindeyiz." dedi.

Öğrencilerle de konuşan Samsa, "Eğitimde birbirinizle rekabet halinde olun, başarılı olmanız için çaba sarf edin ve topluma faydalı olun, değerli zamanınızı boşa harcamayın. Hep yarını düşünün, bugün geri gelmez, en iyiyisi olmaya çalışın." diye konuştu.