Başkale Belediyesinden fakir ailelere destek

Başkale Belediyesinden fakir ailelere destek
Van’ın Başkale Belediyesi, ihtiyaç sahibi bin aileye içinde gıda ve temizlik malzemeleri bulunan 3 adet değişik yardım paketi dağıttı.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’ün talimatları doğrultusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmasıyla tespit edilen bin aileye içinde gıda ve temizlik malzemesi bulunan 3 ayrı paketten oluşan Ramazan yardımı yapıldı.

Daha öncede ihtiyaç sahiplerine gıda ve taziye paketi yardımı yapan Başkale Belediyesi, tespit edilen bin aileye gıda paketlerini teslim etmeye başladı. Paketler gece ve gündüz iki vardiya halinde dağıtılarak fakir ailelere teslim ediliyor. Yardım paketlerini dağıtan Başkale Belediyesi görevlileri, en kısa zamanda tüm ihtiyaç sahiplerinin tamamına ulaşılacaklarını belirtiler.

Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin de diğerleri gibi tebessüm etmesini sağlamak olduğunu belirten Başkale Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk, “Bu yardımları yaparken insanlarımızı belediyeye çağırmıyoruz. Bizler kendimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapılarını çalarak hem Ramazan-ı Şeriflerini kutluyoruz hem de paketlerini evlerine bırakıyoruz. Çünkü mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz, istiyoruz ki bütün Başkaleli hemşehrilerim mutlu, huzurlu bir Ramazan geçirsin. Bizler belediye olarak her zaman hemşehrilerimizin hizmetinde ve yanındayız. Tespit ettiğimiz ailelerin gıda paketlerini personelimiz kendilerine teslim ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımız sürecektir” diye konuştu.

Belediyenin gıda ve temizlik paketleriyle yüzleri gülen vatandaşlar ise, kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.