Nejdet Takva'dan Bahçesaray'da miting HDP'ye ziyaret

Nejdet Takva'dan Bahçesaray'da miting HDP'ye ziyaret
Seçim çalışması kapsamında Van’ın ilçelerine aralıksız ziyaretler düzenleyen Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, önceki dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı Gülşen Orhan, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ile birlikte Bahçesaray’ı ziyaret etti. Mitinge dönüşen buluşmada halka seslenen Takva, ilçede HDP seçim bürosunu da ziyaret etti.

AK Parti’nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, Cumhurbaşkanı başdanışmanı Gülşen Orhan, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ile birlikte Bahçesaray’a çıkarma yaptı. Bahçesaray’da düzenlenen buluşmaya katılan Takva, burada toplanan kalabalığa hitap etti. Bahçesaraylılar’a hitap eden Takva, “Kıymetli Bahçesaraylılar bu buluşma bizim için çok kıymetlidir. Bu öyle güzel bir kalabalık, öyle anlamlı bir sahiplenmedir ki, bizleri sizlere karşı mahcup hissettiriyor. Öncelikle bugün Nevruz Bayramı, hepinizin bayramını kutluyorum. Biz bu kenti seviyoruz, biz Müküs’ü/Bahçesaray’ı seviyoruz. Biz bu kentin her köşesini seviyoruz. Bu kente doğru işler yapmanın yolu da sevmektir. Bu kenti sevgiyle, saygıyla yönetecek ve Van’da herkesin gönlüne dokunan çalışmaların öncüsü olacağız.” Dedi.

HDP’LİLERİ DE ZİYARET ETTİ

Miting sonrası ilçe esnafını ziyaret eden Takva, Orhan ve Gülaçar ile birlikte ilçe halkı ile de el sıkıştı. Ziyaretleri kapsamında HDP seçim ofisini de ziyaret eden Takva, burada HDP’li vatandaşlarla sohbet etti. Takva, seçim bürosunu ziyaret eder etmez öncelikle vatandaşlara “Nevruz’unuzu kutluyoruz.” Dedi. Nevruz kutlamasının ardından HDP’li siyasetçilere ve vatandaşlara seçimde başarılar dileyen Takva, “Biz bu seçimin bir düşmanlığa dönüşmesinin taraftarı değiliz. Rakibiz ama düşman olmayacağız. Biz siyasetçilere düşen halkı kutuplaştırmadan barış içinde bir yarışın olmasını sağlamaktır. Biz bunu başarırsak toplumu daha rahat bir seçim sürecine taşımız oluruz.” Şeklinde konuştu.

BAŞINA YÖRESEL ŞAL BAĞLAYIP ZİYARETLERE DEVAM ETTİ

Takva’nın Bahçesaray ziyaretlerinde oldukça renkli görüntüler oluşurken, halk ile oldukça samimi bir sohbet ortamı oluştu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın başına bağladığı yöresel şalı takarak halkı ziyaret eden Takva’nın samimi tavrı ilçe halkının da takdirini aldı.