Bahçesaray'da toplu açılış töreni

Bahçesaray'da toplu açılış töreni
Van'ın Bahçesaray Belediyesi tarafından yapılan 10 adet dükkân ve birçok hizmet alanlarının açılışı gerçekleştirildi. 

İçişleri Bakanlığı tarafında Bahçesaray Belediye Başkan Vekilliğine getirilen Kaymakam Serhat Karabektaş ve ekibi, bir çok ilklere imza atarak halkın takdirini topladı. Son kaymakamlar kararnamesiyle ? İlçe Kaymakamlığına atanan Karabektaş, ilçeden ayrışmadan önce yapışan çalışmaları toplu olarak hizmete açtı.
Ak Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, "Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Serhat Karabektaş ile beraber belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan projelerin açılışı yaptık. Aylardır gece gündüz tatil, bayram demeden Kaymakam Karabektaş ile beraber mesai yaparak ilçemizin hak ettiği bircok çalışmayı bugün halkımızın hizmetine sunuldu. Bu güzel eserler için başkan vekilimiz başta olmak üzere başkan yardımcımız Ramazan Takmaz ve değerli çalışanlarına ve ekibine çok teşekkür ederim. Bunlar yarın ve yarından sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Müküs çok daha güzel eserler hak ediyor ve inşallah Rabbim nasip ederse bunları sunmak ve gercekleştirmeyi AK camiamız yapacaktır" dedi.

Kayyum belediyesi tarafından yapılan hizmetler; "Çay bahçesi ve köprü geçidi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Feqiye Teyran Halk Kütüphanesi, kırsal mahalle yollarının bakım ve asfaltlanması, Kadın Yaşam Evi, misafirhaneler, hamam, spor kompleksi 'fitness', koşu yolu, voleybol ve basketbol sahası, esnaflar için 19 adet dükkan, Halk Eğitim Merkezi ve kafeteryası, ilçenin alt yapısı bakım ve onarımı, içme suyunun hatlarının temizlenmesi ve yenilenmesi, tarihi merkez içi köprünün yapımı ve onarımı, yol ve kaldırımların yapılması, taziye evleri, dere kenarına istinat duvarları, oto park, ilçe görsellendirilmesi ve ilçedeki hizmet kurumlarının yenilenmesi."